Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Je zajímavé, že čím je člověk starší - tím víc a častěji se vrací do dětství - a hledá souvislosti. Jako Horstův vrstevník vím on čem mluvím. Jen nevím jak se na tyto naše vzpomínky dívají dnešní děti - v čase internetu, lega a chytrých telefonů jsou jim možná naše hry a dobrodružství k pousmání - stejně jako kdysi jsme se dívali na příběhy Pepánka Nezdary, Káji Maříka nebo Gabry s Málinkou. V každém případě by ale bylo dobré tyto vzpomínky uchovat - právě pro ty naše potomky, kteří budou možná marně přemýšlet co to byly šlajfky nebo jak bylo možné uživit pět dětí! I když tak početné sourozenectví by tehdejší generaci mohli jen tiše závidět!

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, milý vrstevníku!:-) Hezký víkend!

0 0
možnosti
PK

Jo , šlajfky, kdo si je ještě pamatuje? V Praze na šancích jsem si jich jako malý kluk užil a pak jsem z nich udělal super boby pro zimní jízdu v Havlíčkových sadech;-DR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,88
  • Průměrná čtenost 758x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik