Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O trochu dole píšete, že vás dáma AF pronásleduje. Začínám mít dojem, že trpíte pokročilým stihomanem a spíše než ona, byste měl vyhledat odbornou pomoc vy sám.

Dal jsem si tu práci (je sobota a venku nic moc) a prohlédnul diskuze pod vašimi články. Ale moc práce to ale zase nebylo, diskuze jsou poměrně chudé a kromě několika chváličů prakticky prázdné. Takže by se daly nazvat místo diskuzne spíše chvalitebny.

V diskuzích až do června minulého roku přispěla paní AF pouze dvakrát. Naopak mě překvapilo, že vy sám zřejmě bez jejich příspěvků žít nemůžete, očividně si vám po ní stýská a v jedné diskuzi jí skoro přivoláváte. Nebo co si máme myslet o tomto vašem diskuzním příspěvku: "Kdyby se tady náhodou objevila madam AF. Vážená, vím, že si myslíte, že jsem ................."

Posíláte jí vaše soukromé mailové adresy, vyzýváte ke schůzce atd. atd.

Horste, Horste - prozkoumejte své city. ;-D

0 0
možnosti

Fast hätte ich geschrieben frei nach Darth Vader ".........."Erforsche deine Gefühle...du weißt,dass es wahr ist..........".

Horst - Du liebst sie!!!! ;-D;-D

0 0
možnosti

Źe občas píšete hlouposti, to jsem věděla již dlouho.

Ale že se snížíte v honbě za karmou na českém blogu k takové primitivnosti, to jsem si představit nedokázala. Stojí vám to vůbec za to?

1 0
možnosti
Foto

Děvče, vás tíží plno věcí. Měla byste vyhledat odbornou pomoc. Už jsem jednou podotkl, že mám podezření, že žijete nedobrovolně v jistém ústavu. Hlavně v za tmy nechoďte o vycházce sama do ulic, těm chlapcům paní Merkelové by váš stav nevadil. Vlastně vám to nepřeji. Také jsem vás kdysi prosil, abyste začala psát články, mnohé by se vysvětlilo. Všechno nejlepší do Nového roku! Dnes je poslední den kdy toto přání používám.

0 1
možnosti
Foto

R^Tak proč frau Merkel nedá všem těm svým novým krásným hochům sama? Ehm, ehm, pardon, to ode mě bylo asi ošklivé;-D

3 1
možnosti

..... to byla selanka,- bude hůůůř !

2 0
možnosti

Rád bych věděl, jak to s ní nakonec dopadne, co s ní Němci provedou.

2 0
možnosti
Foto

Libore, děkuji! Platit to budou daňoví poplatníci proti své vůli...

2 0
možnosti

Je stále více zřejmé, že paní Merkelová svou politickou kariéru končí.

4 0
možnosti

Tak to by ty "profesionálky" musely mít asi příplatek nebo i ochranku. Obávám se, že tihle hoši si všechno vykládají trochu "jinak".

4 0
možnosti
Foto

Marie, skutečně by to mohlo být i náročné a nebezpečné pro profesionálky. Hezký den!

1 0
možnosti

J21i51ř28í 91N23o95s70e44k

5. 1. 2016 11:23

Smutné vyhlídky...

2 0
možnosti
Foto

Jiří, ano! A to je teprve začátek...

3 0
možnosti
Foto

R^!

Batˇ. Dilema, až diletisima totˇ. Páč ináč zas ti hoššíci by mohli vo to víc spěchati chtíti ve slušivejch ,,spešl" vestičkách za prorokem kvůlivá těm pannámRv Nejni harém jako harém;-)

2 0
možnosti
Foto

Jiřidlo, Ty kluků jeden, děkuji Ti za připomínku k VJECI!

1 0
možnosti
  • Počet článků 620
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik