Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Jejich zaměstnanci jsou .... posíláni do budějovické pobočky ......aby se naučili dodržovat termíny.

 

Co je to za pitomost a hloupost. Chcete snad tvrdit, že jsou němečtí zaměsntanci posílání do Čech, aby se učili dodržovat termíny????? V jakém světě to člověče žijete?

1 0
možnosti
ZH

R^

A přeju brzské a hlavně úplné uzdravení.:-)

1 0
možnosti
Foto

Zbyňku, Iva si to přečte. Já už předem děkuji, a přeji víkend jako - dobré - víno!:-)

0 0
možnosti
DT

Přiznám se, že Ivu neznám osobně, ale tak nějak přes tebe, Horste, je mi blízká. Často jsem na ni myslela a jsem strašně ráda, že píšeš dobré zprávy. Ať se drží, a ať je brzo úplně OK.

0 0
možnosti
Foto

Oba Ti, Danuš, děkujeme! Iva je zrovna tak užvaněná jako já. Když jsme spolu, nechám dámě přednost. Pokud telefonuje, dám si to nahlas a mohu udělat plno práce než domluví. Má po mně i mnoho jiného, říkají ti, co nás znají... Ale pozor, Iva je kočka - i s holou hlavou...

0 0
možnosti
MJ

Horste, já jsem zrovna včera myslela na to, že se zeptám, jak to s dcerou je. A tys mi odpověděl... Přeju Vám všechno dobré. Můj kamarád měl rakovinu třikrát, poprvé před pětadvaceti lety a dnes vypadá úplně zdravě a prý se tak i cítí... takže, víš, co myslím (jak říkal můj otec).R^

0 0
možnosti
Foto

Magdo, také myšlenky víří vesmírem, o tom ví své i Dana a Dáša (ne Nováková!) Hezký víkend celé farmě!

0 0
možnosti
Foto

R^ Zas ,,kus člověčiny". Ze všech stranR^ A zdravím i přeju vše jen dobré. Tobě i celé rodince. J.A.J.

I když ne ,,až tak internacionálně", dost dobře chápu, o čem to vše je. I z života mých blízkých, od sestry až po vnoučka, ale i mých skvělých přátel( a mladší bráška na ,,raka" umřel).

1 0
možnosti
Foto

Jiřidlo, jak oslovoval Werich Voskovce, díky za dva palce vzhůru! Rak je silný protivník, už aby našli tu správnou zbraň. Užij si víkendu mezi přáteli a v kruhu rodiny!

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Horste, právě u tebe karmuji.. :) a Přemýšlím, tolik let tady v Čechách Němci a ti ostatní osvícení předávali zkušenosti, jak produktivně pracovat a ti hloupí  Češi se to pořád nenaučili, ne a ne...  - a tak dobře jim tak, že mají celá desetiletí o tolik  výrazně nižší platy.. vid.. :) :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Dášo, nová generace se socialiských zvyklostí určitě zbaví. V Německu je to lehčí pro bývalé Čechoslováky, tady mnohdy trumfnou i samotné Němce. Hezký víkend CELEJM PARDUBICÍM!

1 0
možnosti
Foto

Horste, jsem ráda, že i v takové situaci, lze použít humor. Hodně sil vám všemR^

1 0
možnosti
Foto

Jitulko, děkujeme vespolek a přejeme povedený víkend!

1 0
možnosti
TG

R^ Zdravím TĚ(!) Horste. Mám tyhle, zdánlivě, malé příběhy moc rád. Jsou to totiž jen úlomky z té velké mozaiky, kterou tvoří naše životy.:-) Hezký den se sluníčkem ze všech stran!:-)

1 0
možnosti
Foto

Tomáši, pravdu díš! Prosím o tykání, jsme na jedné lodi i planety. Také hezký víkend!

2 0
možnosti
Foto

Horste, tuto karmu máte s Ivou napůl. Tobě za vyprávění, Ivě za statečnost a na posilněnou!R^R^

2 0
možnosti
Foto

Iva má můj smysl pro humor, má ráda SRANDU a to je dobrá zbraň proti nemocem, blbům i jiným protivníkům...

3 0
možnosti
  • Počet článků 620
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik