Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma a karma i všem klempířům, co dodnes umějí kouzlit. Jednoho takového jsem měla v příbuzenstvu. :-) Moc krásný večer, Horste! R^

1 0
možnosti
Foto

Dano, jsou mezi nimi opravdu kouzelníci. Hezký víkend celé rodině!

1 0
možnosti
Foto

Milý Horste, se zájmem jsem si přečetl  tento článek. No jo, člověk si musel udělat mnohé. A mělo to svůj smysl. Rozvoj dovedností. No a co se týče připitomělých komentářů v diskusích, ty mnozí dokáží dovést k neuvěřitelně rozsáhlému zamyšlení, které v konečném důsledku nemá žádnou vypovídací hodnotu. Snad jen pro daného jedince, skrytého pod jménem bez tváře. Horste navíc, bez nutnosti na určité ataky a okopávání kotníků reagovat. Nevěnujme pozornost hloupým, nebo si začnou myslet, že všemu rozumí.:-)

1 0
možnosti

jako povídka ucházející, alespoň pro ty, kteří jsou přesvědčeni o nepřekonatelné kvalitě českého piva. Chválím také, že se nakládání s českým jazykem a jeho gramatikou od posledního blogu rapidně zlepšilo. Takže asi karma!

 

Pokud by se článek ale měl zakládát na skutečnosti, tak pochopitelně naprostý nesmysl. Už vidím majitele německého Autohausu, který hned mirnix-dirnix nechá přinést autogen a nechá na autě určeném k prodeji šmodrchat nějakého strejdu, který neumí německy ani kváknout a přijel se pouze na chvilku juknout za hranice. To na něj celý autobus čekal, až vylepší nabouraný blatník a dveře. Víte vy vůbec, co je to za práci?

    

I ta pohádka o zlatých českých ručičkách je v podstatě takový český sebeklam, protože měla-li se by tato fáma zakládat na skutečnosti, muselo by to v Česku vypadat trochu jinak, než to tam ve skutečnosti vypadá. Ledaže by se už všechny zlaté ručičky vystěhovali do Německa, resp. do Švýcarska. Ale potom zase - co tam vlastně ty ručičky pijí za pivo;-D 

 

Mimochodem - většina majitelů německých, resp. švýcarských firem, se kterými jsem při výkonu svého povolání hovořila a kteří expandovali do Čech se dle jejich vlastních slov potýkala v počátku s neuvěřitelnou neflexibilitou, leností a socialistickou pohodlností zaměstnanců, než je navykli na novou produktivitu a kvalitu odvedené práce.

0 1
možnosti

Neberte nám, ať už je ti pravda částečná nebo úplná, nám důvěřivcům iluze, Aleno. Horste - zasmál jsem se, bylo to fajn! A příště tam koukej nacpat ty tři slůvka, neb porota je přísná. :-)

2 0
možnosti

Ahoj Horste! Já si všechny dobré řemeslníky budu pamatovat do smrti. I jmény. Liška, Hrdlička, Kubík... Standu bych také ráda poznala, on je ovšem v povídce...:-) Dávám Tobě a Standovi karmu.

0 0
možnosti
Foto

Magdo, Standa si karmu zaslouží, je můj ročník a ještě žije jako já

1 0
možnosti
Foto

LETNÍ POVÍDKU ruším neb jsem nedokázal NAKUKOVAT a PŘEKVAPIVÝ jsem, že se mi tu nezavlnila ani VLNKA...

0 0
možnosti

Ahoj Horste, ačkoli se tedy nejedná o letní povídku, bylo to pěkné počteníR^

0 0
možnosti

Takovejch kouzelníků tady musí být:) Téměř každý auto z bazaru je svařený ze třech kusů a člověk si říká, co tady teď jezdí pěknejch aut nejmíň za mega.....Karma:-)

1 0
možnosti
Foto

Romane, to jsou ty ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY, že?

0 0
možnosti
Foto

jo, čistá realita.. a co my museli všechno ušít, uplést a jak uvařit - když nebylo co.. všichni jsme kouzlili.. po svém.. a dnes to vzbuzuje jen úsměvy :) Karma, Horste :) radši dvě.. :)

2 0
možnosti
Foto

Dášo, oběd byl podle toho, co zrovna obchod měl v regálu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 619
  • Celková karma 18,23
  • Průměrná čtenost 764x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik