Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a22r65a 90R42a90n92k

7. 12. 2012 0:56

Zrejme jsem nepochopila, ale presto se zeptam: proc dekujete? Nejake "prehrsle" diskusi jste nikdy nemel.....pouze jste v jinych diskusich na sebe upozornoval tak, jako pan Hassan.....ale nic ve zlem, je to asi Vase pravo.

1 1
možnosti
Foto

Děkovat se má i za málo. Kdybych politizoval, možná by se to na diskuzích hemžilo. Ale politika mi móóc ublížila. U mě ale není o čem diskutovat, píši pravdu ze života, a to je zajímavé jen pro ty, kteří něco podobného také zažili. Musí na to ale mít patřičný věk, jinak si ještě na podobné zážitky musí nějakou dobu počkat. Přeji příjemné čekání! hah

3 0
možnosti
Foto

To trucujete, nebo neuznáváte pravidla? Ono to vyjde nastejno;-)

4 3
možnosti
Foto

Trucuju, ale polepším se.Aspoň se budu snažit. A také zdravím...;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jakmile v profilu vyplníte jméno a příjmení, můžeme Váš profil schválit. Dosud jste to však neudělal, v takovém případě Vám vyjít vstříc nedokážeme. Stačilo se dotázat kteréhokoliv z adminů. Zdraví P.Banga

10 7
možnosti

To mi připomíná, jak se jeden žid modlí k Bohu, aby vyhrál ve sportce. A když už se to opakuje asi po padesáté, tak se z Nebe ozve hlas. "Tak už si tu sportku konečně podej":-)

15 2
možnosti
  • Počet článků 620
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik