"Tys vlastně, strejdo, úchylák," na mě vyjela

Má nejmladší ze tří sester Trauda má narozeniny 29.2. Tím pádem ušetří nejen za oslavy, ale také pomaleji stárne.

Naše maminka Marie. Možná jí tady bylo i jinakNeznámý

 

Letos ušetřila opět. Ze Sokolova za ní do Norimberku přijel její syn Jiří s rodinou. To je také taková záhada. Jejich co nevidět 21 letá dcera Klára, se narodila přesně na den o sto roků později jak máma naši maminky. Tato její prababička už Kláru navštěvovala ve snu, když ještě byla dítětem. S tím se svěřovala své babičce, která je vlastně mou sestrou Traudou.

Také já jsem se přidal k tomu shluku lidí v bytě mé sestry. Ta vytáhla velmi starou fotografii naši maminky Marie, na které jí mohlo být tak osmnáct až dvacet. A ejhle, všichni jsme na ten obrázek užasle civěli. Podoba  té na fotografii je totožná s podobou další dcery Jirky a jeho ženy Šárky, Sáry. Sára se jde přesvědčit do zrcadla, jestli náhodou NEKECÁME. Také zrcadlo nám dává za pravdu.

Jiří se nedávno piplal na počítači s rodokmenem našeho klanu. Co tam vylezlo na světlo boží, nebudu raději popisovat. Kam se hrabou ságy anglických MODROKREVNÍKŮ.

Naše sezení se dostalo na veselejší kolej mimo rodokmen. Svěřil jsem se totiž v tom rodinném kruhu, že mám několik TIKŮ. Němci tomu opravdu říkají TICK, když někdo třeba neustále mrká jedním okem, nebo si ustavičně olizuje jazykem špičku nosu a podobně.

Jirky inteligentní žena Šárka, mi shovívavě oznámila, to že je úchylka. Hned od ní také následovala ANOMÁLIE. Jestli se TIK už chytil v českém jazyce, nám v tu chvíli nebylo známo. Do češtiny se nacpalo už tolik cizích výrazů, že tam bude místo i pro TIK, který bude dělat konkurenci české verzi.

Takže mé ANOMÁLIE: nesedám si zásadně ve veřejných dopravních prostředcích. Vídávám totiž lidi – hlavně pubertálního věku – sedat si venku na špinavé schody, lavice a podobně. Dále nesnáším, když osoby hází svá příruční zavazadla a kabelky na špinavou zem i po dešti. A poté je pokládají na sedací plochy v MHD, v restauracích, doma na židle a sedací soupravy, v autech na sedadla. Také nemám rád huhňající politiky, hlasatele a moderátory. U osoby neživící se mluvou mi to nevadí. Vadí mi naopak ale u lidí loudavý krok v zaměstnání. Na procházce to beru.

Vyhledávám a snažím se přátelit s lidmi rychle mluvícími srozumitelně, když to z nich neleze jako z té pověstné chlupaté deky.

Také mně se ale něco líbí, a to dokonce moc. Třeba když žena umí špulit ústa, eroticky si přes rty přejíždí jazykem a vlhčí si je tím. Ale co se mi líbí bezmála nejvíc (na to teď nemyslete, co si myslíte) je, když žena umí vyzývavě přehazovat nohu přes nohu (musí ale být obalená masem, ne samá kost). Hned na tohle následuje mé zalíbení, čučet jako hypnotizovaný na vypracované dámské nohy od paty až na jejich konec (pozor, nejsem kanec) při jejich svižné chůzi, tanci nebo gymnastice.

Nestačil jsem zalapat po dechu, abych mohl pokračovat, když na mě vyjela PODOBENKA naší maminky Sára: „Tys vlastně, strejdo, prachobyčejný ÚCHYLÁK!“

 

Stalo se 2013 – rok kdy mi bude 74. Muži, máte se na co těšit, ty udělané nohy mě ale berou už z hodně mladých let. Proto přidávám, nemohu se dívat na dnešní modelky KOSTLIVKYNĚ, to by byla má PŘEDČASNÁ smrt.

Autor: Horst Anton Haslbauer | úterý 5.3.2013 8:10 | karma článku: 14,10 | přečteno: 984x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda má další dotaz

"Večierka!" to zaječel na chodbě hlas svobodníka Junáska, který ještě nedávno takhle hlaholil na Slovensku na ovce svých rodičou. Teď má dozorčího roty a musí plnit vojenské příkazy. Už také vklouzla jeho hlava do našeho pokoje,

19.4.2024 v 18:18 | Karma: 20,34 | Přečteno: 517x | Diskuse| Ostatní

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

Jiný problém měl každé ráno po příchodu do kasáren nadporučík Charvát. Hned u stolku dozorčího roty se ptal, jestli by mu nemohli sehnat něco k na zub. Pro tohoto lidského důstojníka jsme se mohli přetrhnout. My tři jsme zase měli

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,45 | Přečteno: 606x | Diskuse| Ostatní

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

Problém měl každé ráno po příchodu do kasáren nadporučík Charvát. Hned u stolku dozorčího roty se ptal, jestli by mu nemohl sehnat něco na zub. Pro tohoto lidského důstojníka se vždy nějaký drobek našel. My tři měli zase největší

12.4.2024 v 17:50 | Karma: 3,41 | Přečteno: 106x | Diskuse| Ostatní

Horst Anton Haslbauer

Kraví hora a pomsta vojína Harryho Valdy

Za dva dny nás, ve stejné sestavě, hnali na znojemskou Kraví horu, ten vysoký kopec u Dyje začali někteří silně nenávidět. Důstojník si tentokráte vzal na pomoc poddůstojníky a velitele čet. Mazáci nemuseli mít na zádech zátěž. Na

5.4.2024 v 15:47 | Karma: 16,15 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ostatní

Horst Anton Haslbauer

Trojlístek a rodí se Ruksak

Pomalu jsme s Harrym k sobě nalézali cestu. Zjistili jsme, že vysíláme na stejných vlnách a na ty samé vlny byl naladěn i Mirek Picka. Začali jsme hledat jeden druhého, i když povahové vlastnosti jsme zcela totožné neměli.

29.3.2024 v 16:36 | Karma: 14,41 | Přečteno: 234x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

  • Počet článků 620
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik